Αποτελέσματα

Δείτε όλα τ' αποτελέσματα
με δεξί κλικ πάνω στο κάθε
παιχνίδι και άνοιγμα
σε νέο παράθυρο:
















Είμαστε και στο Facebook:

Προγνωστικά

Για σήμερα...

Αναγνώστες

Οι Επισκέπτες Μας:

Από το Blogger.

Στηρίξτε μας με τον παρακάτω ανέξοδο τρόπο:

Αν σας αρέσει το blog μας μπορείτε να πατήσετε το LIKE στα αριστερά της σελίδας έτσι ώστε στο Facebook σας να έρχονται αυτόματα όλα τα νέα σχετικά με τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (αποτελέσματα, ενημερώσεις, προωθητικές ενέργειες κλπ).
Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση της ΟΠΑΠ ΑΕ για τα πρακτορεία

Απαντώντας, κατά εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού, σε αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου Φραγκίσκος Παρασύρης, βασισμένη σε δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σχετικά με την κρίση που αντιμετωπίζουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στον Νομό Ηρακλείου, η ΟΠΑΠ ΑΕ προέβη στις ακόλουθες διευκρινήσεις:

1. H ΟΠΑΠ ΑΕ εφαρμόζει ρυθμίσεις αναφορικά με τις οφειλές πρακτόρων. Οι οφειλές κατηγοριοποιούνται και αντιμετωπίζονται αναλόγως του ύψους τους από την αρμόδια οργανωτική μονάδα της εταιρίας. Επιπρόσθετα η Εταιρεία λαμβάνει υπόψη την τρέχουσα οικονομική συγκυρία κρίσης , η οποία καθιστά σε ορισμένες περιπτώσεις δύσκολη την ανταπόκριση των πρακτόρων στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Ως εκ τούτου η ΟΠΑΠ ΑΕ διαθέτει τρόπους ρύθμισης των οφειλών εκείνων που προκύπτουν από παράγοντες μη ελεγχόμενους από τους πράκτορες της.

2. Οι πράκτορες της ΟΠΑΠ ΑΕ εισπράττουν από τους παίκτες χρήματα για λογαριασμό της Εταιρείας και στο όνομα της. Στις περιπτώσεις εκείνες που η Εταιρεία –πάντα λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό του κάθε πράκτορα –αποφασίζει την διακοπή της λειτουργίας των μηχανών στα πρακτορεία εκείνα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην απόδοση των χρημάτων που εισπράττουν για λογαριασμό της, , ακόμα και αφού έχει προηγηθεί ρύθμιση των οφειλών τους , τότε σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Πρακτορείων ( ΦΕΚ. Β / 2004/11. 11.1999, άρθρο 3 , παρ. 3 και 23) στοιχειοθετείται το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καπελλάκης

KINO Ζωντανές Κληρώσεις

Διαφημίσεις ΟΠΑΠ

Πρωτοσέλιδα

Σύνδεσμοι

Πράκτορες Κρήτης